Xiaomi Yeni Bir Rekor Kırdı!

Çin’ in teknoloji devi Xiaomi, Mi Mix Fold adını verdiği il katlanılabilir telefon satışından kendine rekor bir pay çıkarttı! Şirket, Xiaomi Mi Mix Fold cihazını satışa sürdükten sonra ki ilk bir dakika da yaklaşık olarak otuz beş bin satış yaparak bu anlam da inanılmaz bir rekor elde etti!

İşte Xiaomi Mi Mix Fold’ un Bazı Teknik Özellikleri!

Bundan önce bazı şirketlerin çıkartmış olduğu katlanabilir telefonlara yönelik hiç böyle bir ilgi görülmemiş ve Xiaomi kadar ses getirememişti. Sadece ilk günden dakikalar için de böyle satış rekorları kırmayı başaran bu cihazın sizler için bazı özelliklerini inceledik. İşte öne çıkan bazı detaylar…

Xiaomi ekran konusunda ki tercihini Amoled ekrandan yana kullanmış. Cihaz tam 8,1 inç boyutunda bir ekrana sahip. İkinci ekranı ise 6,52 inç uzunluğunda. 90 Hz yenileme hızı ve 2480 x 1860 piksel Full HD+ çözünürlük kalitesi sunan, Mi Mix Fold tasarımında dörtlü hoparlör sistemini kullanarak harman kardon ses teknolojisini kullanıcısıyla buluşturuyor. Batarya gücü ise 5,020 mAh olarak tasarlanmış. Mi Mix Fold’ u Xiaomi için özel kılan nedenlerden birisi de cihaz da şirketin kendi geliştirdiği Surge C1 çipini kullanmış olması. Bu çipin kullanımı sayesin de cihazın sinyal işleme verimliliği de % 100 oranın da artış göstermiş.  Xiaomi Mi Mix Fold şu an için ilk olarak Çin pazarında satışa çıktı ve satış oranlarıyla şirketi mutlu etti. Bu başarı sonrası ilerleyen günler de Avrupa pazarına telefonu sürüp sürmeyeceklerini zaman gösterecek.

Yorum yapın