Xiaomi Mi Band 6 Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik modelinin resmi garantili olmasa bile Türkiye genelinde elde edilebilir hale geldi. Xiaomi Mi Band 6 Türkiye Fiyatı Belli Oldu! İşte, detaylar…

Xiaomi Mi Band 6 en son Mi Fit uygulaması üzerinden bir güncellemeyle gündeme geldi. Gelen bir güncellemeyle beraber uyku nefes kalitesi özelliğini kazanmıştı. Şimdilerde ise bu modelin büyük satış kanalında tam 597 TL’den Türkiye genelinde satışa çıkmaya başladı. Bu satış elbette resmi garantili değildir. Satın aldığınız zaman ürün kapınıza kadar yurt dışından geldi.

Satış kanalına göre normal fiyatı 469 TL olan bilekliğin 26 TL kargo ücreti ve 101 TL gümrük vergisi ile 597 TL’ye kadar çıkıyor. Bu ürün için bu etiket elbette çok yüksek seviyede bulunuyor. Bu bilekliğin normalde yurt dışı fiyatı 35 dolar seviyesinde yer alıyor. Bilekliğin NFC’li olan sürümü de 42 dolardlık yurt dışı fiyatına sahip olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi Mi Band 6 Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

Xiaomi Mi Band 6 modelinin Türkiye pazarına resmi garantili olarak ne zaman geleceği henüz bilinmemektedir. Aynı şekilde Türkiye’ye hangi sürümün geleceği ile ilgili henüz bir tarih belli değil. Türkiye’ye ne zaman geleceği belli olmasa da kısa süre içerisinde geleceğini düşünüyoruz. 1,56 inç renkli ve dokunmatik AMOLED ekranla karşımıza çıkan Xiaomi Mi Band 6 da 14 güne kadar kullanım ömrü bulunmaktadır.

Yorum yapın