Sony, Giyilebilir Klima Modelini Yeniden Satışa Sundu!

Dünya da ki önde gelen teknoloji firmalarından birisi olan Sony, geçen yıl “ giyilebilir klima ” sloganı ile giyim sektörün de yeni bir dönem başlatmıştı. Sony, Reon Pocket adını verdiği bu teknolojisini bu yıl daha da kullanılabilir bir hale getirdi ve şirket Reon Pocket 2’ nin tanıtımını yaptı!

Bir Önce ki Modelden Daha İyi!

Sony, Reon Pocket modeli ile kullanıcılarına sıcak havalar da klimanın olmadığı ortamlar da bir serinlik sunmayı vadediyor. Alanın da bir ilk olan bu teknolojiye ilgi de ilk seferin de oldukça büyüktü. Sony Reon Pocket 2’ de göze çarpan ilk detay ise, ilk modele göre ısıyı daha iyi emebilmesi. Tişörtün iç tasarımı çok daha yeni teknolojiyle donatılarak üretilmiş. Sony, “ giyilebilir klima ” alanın da ilerleyen zamanlarda da kendisini geliştirmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Sporcular da Aktif Yaşamlarında Kullanabilecek!

Reon Pocket ismini duyduğumuz da aklımıza sadece sıcak havalar da kullanılabilir bir tişört gelmesin. Sony üretmiş olduğu ikinci modelin de sporculara yönelik iyileştirmeler de yapmış durum da. Özellikle yapılan hareketli egzersizler sırasın da tere karşı geçirmezlik özelliği de sunan firma bu alan da sporcuların da markalarını tercih edeceği bir firma olmayı hedefliyor. Sony, markasını kullanmayı tercih eden kullanıcılarının tişörtü istedikleri her ortam da kullanabilmelerini istediği için Reon Pocket modeline ek olarak bir de boyunluk tasarımı geliştirmiş. Sony ve giyilebilir klima sektörü zaman için de yaşantımıza karışacak gibi görünüyor.

Yorum yapın