Samsung Katlanabilir Telefon Sektörüne Giriyor!

Akıllı telefon dünyasında son zamanlar da hareketli günler yaşanıyor. Teknoloji devleri sırasıyla katlanılabilir akıllı telefon üretimine geçeceklerini duyurusunu yapmaya başlamışlardı. Son yaşanan gelişmeler Samsung’ un da bu pazar da kendine yer bulmak için çalışmalarına başladığını gösteriyor!

Samsung Cihaz Patenti Aldı!

Katlanabilir telefon üretimin de çalışmalarını sürdüren Samsung, tasarımını bitirmiş olduğu 3 ekranlı bir telefonun patentini almayı başardı! Şimdiye kadar üretimi tamamlanan ya da şirketler tarafından duyurulan modeller de katlanabilir akıllı telefonlar iki ekrandan oluşuyordu. Samsung bu alan da üretim için diğer firmalara göre biraz geç kalsa da uzun süreli sessizliğini çok büyük bir sürpriz ile bozmuş oldu. Samsung firmasının patentini almış olduğu bu katlanabilir akıllı telefon modeli tam olarak üç ekran üzerinden tasarlanmış durum da.

Hızlı Şarj Desteği de Sunulacak!

Samsung seri üretime geçmeyi planladığı bu katlanabilir telefon modeli için kullanıcılara hızlı şarj desteği de sunacak. Bunun yanın da cihazın ekranı manyetik S Pen ile desteklenecek. Kullanıcılar tarafından istedikleri anlar da ekranın büyütülüp genişlemesi özelliği ile farklı bir yapı da olmasından dolayı oldukça sevilen bu telefonların tek akıl da kalan sorusu katlanma sayıları. Cihazlar katlandıkça ekran da yavaş yavaş da olsa bazı izler görünmeye başlanıyor. Teknoloji devi firmalar bunun önüne geçebilmek için her geçen gün çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Katlanabilir telefon sektörü firmalara da yeni bir rekabet pazarı oluşturacak gibi gözüküyor.

 

 

 

Yorum yapın