Facebookda Video Nasıl İndirilir?

Sosyal medya platformları arasında en yaygın olarak kullanılan facebook olduğunu söylemek mümkündür. Facebook tıpkı İnsegram gibi fotoğraf, video, hikaye durumu durum paylaşımı yapılan bir platformdur. Facebookda video indir nasıl yapılır? sorusunun sıklık ile arandığını söylemek mümkündür. Sayfanızda arkadaş olarak ekli ya da ekli olmayan kişilerin video paylaşımını beğenebilirsiniz. Bu nedenden dolayı paylaşımı bilgisayarınızda indirmeniz mümkündür.

Mozilla ya da firebokxu indirmek yeterli olacaktır. Bilgisayarınıza bu uygulamalardan tekini kurmanız durumunda bu program için eklenti uzantısını da kurmanız gerekiyor. Mozilla veya firebokx hangisini indirip kurduysanız onu açıp adres çubuğuna yaptırmanız yeterlidir. Eklenti aktif hale gelir. Son aşama ise tarayıcıyı açıp tekrar başlatmanız yeterli olacaktır.  Facebookda video indirme oldukça kolay bir şekilde yapmak mümkündür.

Facebookda Video Nasıl İniyor?

Facebookda video indirme kolay bir yöntem olarak adlandırılır. İndirip kullanılmaya hazır olan Mozilla ya da firebokxu facebook hesabınıza giriş yapmanız gereklidir. Facebookda indirmek istediğiniz video Profiline gitmeniz gerekir. Daha sonra Tarayıcı arama çubuğun sağ tarafında bulunan mavi oka tıklamanız gerekiyor. Fakat bazı durumlarda mavi renk değil de gri renkte ya da kırmızı çarpı bulunan bir ikon bulunur. Bu gibi durumlarda eklenti bazen indirme yapamayabiliyor. Bunun nedeni video yolunun tam görmemesidir. Bu gibi durumlarda video oynatmayı denemeniz gereklidir. Facebookda video indirme zor görünse de halbu ki çok kolaydır.

Facebookta Programsız Video İndirme

Milyonlarca kullanıcısı bulunun facebook video indirme programsız olarak yapmanıza olanak tanıyor. Programlı şekilde indirmekten ziyade programsız indirmek için farklı linkleri bulunur. Bu linkler zaman içerisinde güncellendiği için değişkenlik gösterdiğini söylemek mümkündür. Bu site linklerini İnternet arama sayfalarından ‘’facebook video indirme programsız’’ olarak arayabilirsiniz. Güncel olanı tercih indirmeniz gerekir.

Uygun olarak seçtiğiniz video indirme sayfasını açmakla bu işleme başlayabilirsiniz. Facebookda video indirme sayfasına gelmeniz gerekir. İndireceğiniz videonun linkini sağ tuş yapıp kesmeniz ya da kopyalamanız gerekir. Kopyaladığınız linki açtığınız video indirme sitesinde bulunan çubuğa yapıştırmanız gerekir. Son aşama da video olarak indir seçeneğini göreceksiniz. facebook video indirme programsız olarak kullanabilirsiniz.

“Facebookda Video Nasıl İndirilir?” üzerine bir yorum

Yorum yapın