Asus ZenFone 8 Geliyor!

Dünya da en çok bilinen Tayvan menşeli teknoloji markalarından birisi olan Asus, akıllı telefon konusunda ki amiral gemisi olarak gördüğü ZenFone serisini daha da geliştirmeye devam ediyor! Şirketten gelen açıklamaya göre son geliştirdikleri ZenFone 8 modeli 12 Mayıs’ da tanıtılacak!

Üç Farklı Versiyonuyla Satışa Çıkacak!

Ortaya çıkan görüntüler ve bazı duyumlar gösteriyor ki Asus yeni geliştirdiği, ZenFone 8 modelini üç farklı versiyon ile kullanıcıyla buluşturmayı düşünüyor. ZenFone 8 modelinin orijinal tasarımına ZenFone 8 Pro ve ZenFone 8 Mini modeli de eklenecek. Asus özellikle mini modeline çok güveniyor ve satış konusun da yüzünü ciddi anlam da güldüreceğini düşünüyor. Mini modelinin tasarımın da 5.92 inç büyüklüğünde Amoled ekran kullanımı tercih edilmiş. 16 GB RAM kapasitesi ile gerek ekran gerekse performans olarak oldukça iddialı bir konuma sahip.

Yüksek Hız Vadediyor!

Asus’ un geliştirdiği yeni ZenFone 8 modelin de ki en güvendiği konu ise kuşkusuz cihazın hız kapasitesi. Piyasaya sürmeye hazırlandığı üç modelinin de ekran boyutları ve ekran yenileme hızları mükemmel bir seviye de tasarlanmış ve düşünülmüş durum da. ZenFone 8 Pro modelin de tam beş arka kamera kullanılması planlanırken ana modelin de ise dört arka kamera kullanılması kararlaştırılmış. Uzun zamandır ülkemiz teknoloji pazarına üretmiş olduğu telefon modellerini sunmayan Asus’ un ZenFone 8 için nasıl bir yol izleyeceği de önümüzde ki günler de resmilik kazanacak.

 

 

 

Yorum yapın