Amazon Prime Gaming, Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları!

Amazon Prime Gaming, Nisan ayı boyunca ücretsiz oynanabilecek oyunları açıkladı. Amazon’un sevilen hizmetlerinden olan Prime Gaming, kullanıcılarına heyecanlı avantajlar sunuyor. Şirket, Nisan ayın da ücretsiz oynanabilecek oyunları açıkladı.

İşte Nisan Ayının Ücretsiz Oyunları!

  • The Escapists
  • Moving Out
  • Move or Die: Couch Party Edition
  • Aces of the Luftwaffe: Squadron
  • Before I Forget

Bu oyunlar arasında en dikkat çeken oyun ise “The Escapists”. Bahsi geçen oyun bir hapishaneden kaçış oyunu ve oyundaki tek amaç ise hapishaneden kaçabilmek. Nasıl bir plan yapıp hapishaneden kaçmak ise tamamen size kalmış! Yalnız kaçış planınızı yaparken gardiyanları unutmayın.

Ayrıca oyunculara GTA V: Online, Apex Legends, League of Legends, Fall Guys: Ultimate Knockout, Rainbow Six Siege ve For Honor gibi kaliteli yapımlarda oyun içi ganimetler de verilecek.

Bunun yanı sıra Nisan ayında Amazon Prime Gaming, ödüllerle geliyor. Nisan ayı ödülleri arasında Rainbow Six Siege’den Roblox’a kadar çeşitli oyunlarda görünümler ve para birimi yer alıyor, bu nedenle bu ödüllerden en az birinden para kazanabilme şansı doğuyor.

Prime Gaming, Amazon Prime üyeliği dâhil aylık 7,90 TL. Amazon Prime üyeliği Prime Gaming dışında geçerli ürünlerde ücretsiz kargo ve hızlı teslimat, bazı fırsatlara önceden erişim ve özel indirimler, Prime Video ile popüler filmler ve ödüllü dizileri izleyebilme imkânı da sunuyor.

 

Yorum yapın