YouTube Premium Nedir? Avantajları Nelerdir?

YouTube Premium, geçtiğimiz yıllar içerisinde kullanıma sunulan abonelik hizmetidir. Başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada popüler olan bu abonelik hizmeti sayesinde kullanıcılar da reklamsız bir YouTube deneyimi yaşayabilmektedir. Peki, son derece popüler olan ve milyonlarca kişi tarafından aktif bir şekilde kullanılan YouTube Premium nedir, avantajları nelerdir?

YouTube Premium Nedir?

YouTube Premium, 2014 yılında ilk olarak Kaliforniya da kullanıma sunulan özel bir abonelik hizmetidir. YouTube platformu tarafından kullanıma sunulan bu abonelik hizmeti sayesinde kullanıcılar da reklamsız bir platform deneyimi yaşayabilmektedir.

2014 Yılında ilk olarak Kaliforniya da Music Key ismi ile kullanıma sunulan bu abonelik hizmeti güncellenerek 2015 yılında YouTube Red ismini almıştır. 2018 Yılına kadar YouTube Red ismi ile birlikte kullanıcılara sunulan bu abonelik hizmeti YouTube platformunun aldığı özel bir kararla adını Premium olarak güncelleştirmiş ve markalaşma yoluna gitmiştir.

Premium Abnelik Hizmetinin Sunduğu Avantajlar Nelerdir?

YouTube Premium avantajları ile göz kamaştırıyor. İşte, Premium abonelik hizmetinin sunduğu özel avantajlar…

  • Kullanıcılar, Premium abonelik hizmetine üye olarak reklamsız video izleme ve müzik dinleme imkanından yararlanabiliyor.
  • Kullanıcılar, uygulama içerisinde bulunan önemli bir özelliği kullanarak platformda yer alan videoları indirebiliyor ve indirdikleri bu videoları internetsiz bir şekilde izleyebiliyor.
  • Premium abonelik hizmeti sayesinde YouTube kullanıcıları arka planda sorunsuz bir şekilde müzik açabiliyor.
  • Kullanıcılar, yukarıda yer alan tüm avantajların yanı sıra ayrıca YouTube Kids uygulamasına da reklamsız bir şekilde erişebiliyor.

 

Premium Abonelik Hizmetinin Güncel Fiyatı Ne Kadar?

Son dönemin en popüler abonelik hizmetlerinden biri olan YouTube Premium fiyatı ile dikkat çekiyor. Kullanıcılar, söz konusu abonelik hizmetine üye olmadan önce platformu 1 ay boyunca ücretiz bir şekilde deneyebiliyor.

1 Ay sonunda abonelik hizmetinden memnun kalan kişiler, farklı paketlerden birini seçerek Premium abonelik hizmetinin avantajlarından yararlanabiliyor. Premium abonelik hizmetinin avantajlarından yararlanmak isteyen kişiler aylık 16,99 TL ödeyerek standart pakete üye olabiliyor.

Standart paketin yanı sıra aile paketine üye olmak isteyen kişiler aylık 25,99 TL ve öğrenci paketine üye olmak isteyen kişiler ise aylık 9,99 TL ödeyerek bu hizmetten yararlanabiliyor. Herhangi bir nedenden ötürü YouTube Premium aboneliğinden memnun kalmayan kullanıcılar ise herhangi bir cezai yaptırım ile karşılaşmadan aboneliklerini sonlandırabiliyor.

Yorum yapın