Yerli Otomobil TOGG Dünya Dilinde!

Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda geçtiğimiz aylarda bize tanıtılan ve hepimizin göz bebeği haline gelen TOGG, şimdiden dünyanın da ilgisini çekmeyi başarmış durumda. Doğuştan elektrikli araçlar konusunda sektöründe öncü olmayı hedefleyen TOGG yetkilileri, bu alandaki dünyaca ünlü rakiplerini geride bırakmayı hedeflediklerini her fırsatta dile getiriyordu. Onların bu düşüncelerini destekler nitelikte bir haberi de Alman basını yaptı. TOGG’un tüm detaylarının ele alındığı haberde çarpıcı çıkarımlar da yapıldı.

Alman Gazetelerine Göre Tesla’yı Geçecek!

Almanya’da yayın yapan günlük gazeten olan Frankfurter Allgemeine Zeitung’da yapılan haberde, Ülkemizin üretimini yapacağı TOGG marka araçların sadece tek bir kere şarj olmalarıyla 500 kilometreden fazla yol gidebildiklerini belirten haberde böyle bir gelişmeyle Tesla ve Volkswagen gibi markalara meydan okuyacağı yazıldı. Haberde araçların cumhuriyetimizin 100. yılında seri üretime geçmesinin beklendiğine yer verildi.

TOGG Fabrikasının ilk etapta yılda ortalama 150 bin araç üretmesi bekleniliyor. Bu yılın sonunda ise aksi bir durum olmadıktan sonra tesis inşaatının tamamen biteceği düşünülmekte.

TOGG Canlı Yayınlara Başlayacak

Ülkemizde ve dünyada büyük bir ses getireceği şimdiden belli olan TOGG, tesislerinde ki çalışmalarını 7/24 yayınlama kararı aldı. Bursa’nın Gemlik ilçesinde ki tesislerde yapılan çalışmaları takip etmek isteyenler artık togg.com.tr sitesini ziyaret ederek bunu yapabilecekler. Sizde siteye giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan TOGG TV bölümüne giriş yaparak istediğiniz zaman tesislerde yapılan çalışmaları seyredebilirsiniz.

Yorum yapın