Volkswagen Taigo Tanıtıldı!

Otomobil piyasasının öncülerinden olan Volkswagen, gelecek sene içerisinde SUV Coupe modelinde olacak olan ve Nivus temelleri üzerine geliştirilen sportif yeni üyesinin ismini Taigo olarak açıkladı. SUV ailesinin yeni üyesi olan Taigo’nun 2022 yılında ülkemizde satışa sunulması bekleniyor.

Otomotiv firmaları korona virüsten dolayı düzenlenecek fuarları online ve bireysel lansmanlar şeklinde yaparak otomobillerini tanıtmaya başladı. Volkswagen’in ise yakın zamanda tanıtması beklenilen SUV ailesinin yeni üyesi olan Taiogo’nun gelen detayları ise şu şekilde:

SUV Ailesinin Yeni Üyesi Taiogo Tanıtıldı!

Yeni sportif SUV Coupe modeli olan Taigo, gelişmiş teknolojik özelliklere ve heyecan yaratan bir tasarıma sahip.

Küçük segmentte yer alan yeni üyenin sportif bir crossover model olması dikkatleri çekiyor. Heyecanlı ve etkileyici bir tasarıma sahip olan yeni model, ekonomik TSI motor seçenekleri, standart LED farları, tamamen dijital kokpiti ve çok fonksiyonlu sürüş destek sistemleri ile satışa sunulacak. Brezilya’da başarıyı yakalayan Nivus modelinden yola çıkılarak tasarlanan Taigo, Volkswagen tarafından yayınlanan çizimlere bakılarak söylenebilir ki ön panjuruna LED aydınlatma eklenmiş gibi duran, daha büyük jant seçeneklerine ve farklı desene sahip LED stoplara da kavuşacakmış gibi duruyor.

Volkswagen, SUV ailesine kattığı her otomobille ülkemizdeki birçok segmente hitap ediyor. 2021 yılının sonlarına doğru Avrupa’da, 2022 yılında da ülkemizde satışa sunulması beklenen SUV ailesinin yeni üyesi Taigo’nun önümüzdeki yaz aylarında resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

 

Yorum yapın