Vivo V21 ve V21e Geliyor!

Vivo V21 kısa süre önce Endonezya’da çıkışı için gerekli sertifikayı almıştı. Ardından Vivo’nun Malezya Ofisi telefonun tanıtımları için girişimlerde bulunmuştu. Bu durumda akıllı telefonun resmiyet kazanmasının çok uzak olmadığını ispatlamıştı. Çinli üreticiler her geçen gün akıllı telefon dünyasına yeni ürünler kazandırmaya çalışıyor. Özellikle de fiyat performans cihazlara önem veren akıllı telefon üreticileri, alt seviyelerde birçok kuralı değiştirmeyi başardı. Bu firmalar arasında yer alan Vivo da yeni serisi ile piyasaya el atacak gibi gözüküyor. Çinli akıllı telefon üreticisi, V serisine yeni üyelerinde ekleneceğini duyurdu.

V21 ve V21e’nin Özellikleri Ortaya Çıktı!

Vivo V21 SE modeli ile akıllı telefon dünyasına yeni bir hava katmak istiyor. V serisinin yeni üyeleri yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı. Pek çok sertifika sitesine giden akıllı telefonun son durağı Google Play Console oldu. Bazı teknik özellikleri duyulmaya başlanan akıllı telefonun kullanacağı işlemci ve RAM kapasitesi de belli oldu. Orta seviye akıllı telefon 5G özelliği olmadan piyasaya çıkacak. Bununla beraber akıllı telefonun tasarım özellikleri de belli oldu.

Bir süre önce Google Play Console sitesine giden Vivo V21 SE, burada bazı teknik özellikleriyle kendini gösterdi. Çıkan listeye göre Vivo’nun yeni orta sınıf telefonunda Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 720G işlemci kullanılacak. İşlemcinin yanı sıra cihaz, 1080 x 2400 piksel çözünürlükte bir ekran ile görücüye çıkacak. Ancak liste de bu ekranın boyutu ve hangi panel ile geleceği hakkında bilgi bulunmuyor.

Daha önce sızdırılan haberlere göre V21 SE modeli, 64 Megapiksel çözünürlükte bir ana kamera ile piyasaya çıkacak. Fakat diğer lensler hakkında kesin bir bilgi mevcut değil. Vivo V21 SE modelinin yanı sıra şirket; V21 ve V21 Pro modellerini de piyasaya sürmeyi hedefliyor. Bu telefonlar hakkında çıkan sızıntılar ardı ardını kovalarken kaynaklar, cihazların 64 Megapiksel ana kameraya sahip olacağını söylüyor. Vivo’nun ”V” serisine en son eklediği model Vivo V20 SE modeliydi. Enerjisini Snapdragon 665 yonga setinden alan cihaz, aynı zamanda 6.44 inç boyutunda AMOLED ekranla da destekleniyor. Ayrıca Vivo V20 SE’de, 33W hızlı şarjı destekleyen 4.100 mAh pile sahip olacak. Öte yandan cihaz; microSD kart, 3.5mm kulaklık girişi, çift kanallı Wi-Fi ve ekran üzeri parmak izi tarayıcıyı da barındırıyor. Fiyat olarak ise Vivo V20 SE, 300 dolar olması düşünülüyor. RAM ve depolama olarak da cihazda 8/128 GB’lık depolama seçeneğini de sunuyor.

 

Yorum yapın