Sonunda WhatsApp’a O Özellik Geliyor!

WhatsApp’ın iPhone ve Android cihazlar arasında sohbet transferinin sağlanacağı bir özellik üzerinde çalışmalar yaptığı sızdırıldı. WhapsApp kullanıcılarının yıllardır beklediği özellik yakında gelecek gibi duruyor. Gizlilik sözleşmesi ile büyük tepkiler alan ve geri adım atan WhatsApp, yeni gelmesi beklenen özelliği ile Android ve İOS kullanıcılarının yüzünü güldürecek.

Artık Sohbetler İki İşlemci Arasında Rahatça Taşınabilecek

WhatsApp sohbet yedeklemesi, kullanıcıların telefon değiştirirken sohbetlerini ve verilerini saklamalarına olanak tanıyan oldukça kullanışlı bir özelliktir. Aynı işletim sistemini kullanan telefonlar arasında geçiş yapmak son derece kolay olsa da, Android’den iOS’a veya iOS’tan Android’e geçiş yapmak istediğinizde bunu yapmanız pek de kolay olmuyordu.

WhatsApp dönem dönem yeni özellikleri test ederek kullanıcıların işini kolaylaştıracak özellikleri devreye almayı amaçlıyor. Son olarak gizlilik sözleşmesi büyük tepki toplayan ve geri adım atan WhatsApp yeni bir özelliği test etmeye başladı. Facebook’un bünyesinde bulunan WhatsApp’ın iPhone ve Android arasında sohbet transferi gerçekleştirmeye imkân tanıyacak bir özelliği test ettiği ortaya çıktı.

WABetaInfo’nun elde ettiği ekran görüntülerine bakılacak olursa, WhatsApp bu özellik için ilk adımını çokta atmış durumda. Bu WhatsApp’ın sohbet transferi için kullanıma alacağı ilk özellik olacak. Zira sohbet geçmişinizi Android ve iOS platformları arasında taşımanıza izin veren üçüncü taraf uygulamalar bulunda da bunların hiçbiri resmi olarak WhatsApp tarafından kabul görmüyordu.

Yorum yapın