Samsung, Galaxy Quantum 2’ yi Tanıttı !

Güney Kore’ nin teknoloji devi Samsung SK Telecom ile ortak hazırlamış olduğu  Galaxy Quantum modelinin bir üst modelini daha kullanıma sunacağı aylardır konuşuluyordu. Hatta arada sızan bazı detaylar olsa da tam olarak içeriği bilinmemekteydi. İşte Samsun bugün Galaxy Quantum 2 modelini görücüye çıkarttı!

Kuantum Düzeyinde Güvenlik Seviyesine Sahip!

Bu telefon serisini diğer telefon markalarından ve modellerinden ayıran en önemli özelliği kuantum kriptografi teknolojisini kullanması. Bugüne kadar görülmemiş düzeyde üstün güvenlik önlemleriyle tasarlanan bu cihaz üzerinde ID Quantique’ in geliştirdiği bir çipi taşımakta. Bu çip aynı zaman da şu ana kadar kullanılan en küçük çip olma özelliğini de taşımakta. Samsung tarafından gelen açıklamalara göre bu çip tam 2,5 mm boyutuna ve kare bir şekle sahip! Kısaca Bu önlemler sayesin de kullanıcıların en hassas ve özel bilgileri özel şifrelenmelerle koruma altına alınmış oluyor.

Boyut olarak ise 6,7 inç büyüklüğüne sahip olan Samsung Galaxy Quantum 2 modelinin ekran tercihini ise OLED ekrandan yana kullanmış olduğunu görüyoruz. Bu ekran bizlere 120 Hz tazeleme oranı da sunuyor. Snapdragon 855 Plus işlemci ile telefona ekstra bir güç katılmış. Kamera konusun da ki beklentileri karşılamak için de oldukça çalışan Samsung, Galaxy Quantum 2 modeli için tam 64 MP bir arka kamera geliştirmiş. 23 Nisan’ da satışa sunulacak bu üstün güvenlik önlemleriyle donatılmış cihaza kullanıcıların ilgisi ne boyutta olacak ve beklentileri karşılayacak mı bunu hep beraber göreceğiz.

 

 

 

Yorum yapın