PUBG New State Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Kısa süre içerisinde dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer almayı başaran PUBG, hem mobil hem de masaüstü versiyonlarıyla oyun severlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. PUBG New State adıyla yayınlanacak olan oyunda, 2051 yılını konu edecek olan oyuna yeni güncellemeler gelecek gibi gözüküyor. PUBG New State Çıkış Tarihi Belli Oldu! 

PUBG New State oyunu için heyecan dolu bekleyiş devam ediyor. Şuanda ön kayıtları alınan oyunda 2051 yılında ki teknolojik gelişmeler konu edinecek. 100 yarışmacı birbiriyle karşı karşıya gelebilecek ve çeşitli silahlar ile savaşacak, tek bir oyuncu ve tek bir takım hayatta kalırsa oyunu kazanacak. Bu karşılaşmada yalnızca güçlü olan kişiler “Hayatta Kalan” unvanını alacak.

PUBG New State Çıkış Tarihi

Oyun için ön kayıt toplayan oyun yaratıcısı Krafton’un Nisan ayından itibaren piyasaya sürülmesi bekleniyor. Benzersiz oyun grafikleri, global ıllumination teknolojisi ile mobil oyunların standardını açıklamaktadır. Mobil oyunlara gelen grafikler oyunla ilgili bilgi veriyor. Mobil oyun için optimize edilmiş gerçekçi silahlı çatışmanın keyfini çıkarmanız gerekiyor.

Oyun içerisinde karşılıklı savaş içerisine girecek, dronlar ve daha fazlasıyla ilgili bilgi sahibi olabileceksiniz. Karşınıza çıkan 8×8 araçlarla devasa boyuttaki açık dünyayı keşfedin. Sayısız taraftarın birbiriyle savaş halinde olduğu 2051 yılında kazanan kim olacak? Hayatta kalmak için yeni taktikler ve teknolojiler gerektiren kıyasıya mücadele etmek için oyuna giriş yapabilirsiniz. PUBG New State Çıkış Tarihi Nisan ayı gibi olacağını düşünüyoruz. Konuyla alakalı yeni açıklama yapıldığında sizlerle paylaşacağız. Bizi takipte kalın.

Yorum yapın