PlayStation ve PC İçin Oddworld: Soulstorm Yayınlandı

Uzun bir bekleyişin ardından çok gelişmiş bir platform oyunu olan Oddworld: Soulstorm, sonunda piyasaya sürüldü. Şu anda PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC’de yayınlanacak olan oyun PC sahipleri için sadece Epic Games üzerinden 6 Nisan 2021 tarihinde satın alınabiliyor. Orijinal “Oddworld” serisinin devamı niteliğindeki oyunun diğer konsol platformları için herhangi bir sürüm planı yok.

Alışılagelmiş diğer oyunların aksine 20 saatlik bir olay örgüsüne sahip olan Oddworld oyunu Y kuşağının yakından tanıdığı bir oyun serisi olarak biliniyor. İlk kez “1997 yılında” yayınlanan ve oyunun kahramanı olan Abe isimli kurgusal karakterin maceralarını anlatan oyun, bugünden itibaren kaldığı yerden devam ediyor. Oyunda Abe’i canlandıracak oyuncular, topladıkları eşyaları kullanarak kahramanımızın arkadaşlarını kurtarmaya çalışacaklar. Epic Games Store’da ki oyunun açıklamasına göre “Oddworld: Soulstorm, zanaat, yağma, platform ve gizlilik unsurlarını içeren patlayıcı bir aksiyon macera oyunudur. Abe’i ve kalkışmayı engellemek için propagandadan kaba kuvvete ve ölümcül şiddete kadar elindeki tüm zengin imkânları kullanacak karşıt bir güce karşı yapılan imkânsız bir kaçışın hikâyesi”. Ayrıca oyunun yayınlanmış olan 12 dakikalık oynanış videosundan daha da fazla bilgi alabilirsiniz. Oddworld: Soulstorm’un 20 saatlik olay örgüsü ve geliştici ekibin oyunun “düzinelerce saat” oynanabileceğini belirtmesi, oyunun Covid döneminde oyun oynamak isteyen oyuncular için güzel bir seçim olabileceğini gösteriyor.

Oddworld: Soulstorm Sistem Gereksinimleri

Oddworld: Soulstorm’u satın almak isteyen PC sahiplerinin bilgisayarlarının Intel Quard Core işlemci, 16 GB RAM ve NVIDIA GeForce GTX970 ekran kartı ve 20 GB depolama alanı gibi birçok özellikleri bulundurması gerekiyor. Bu özellikler oyunu en yüksek ayarda oynamayı sağlıyor. Yani oyun, tam olarak içeriğinin hakkını veren sistem gereksinimlerine sahip bir oyun.

Oyunun Platformlardaki Fiyatı

PlayStation sahipleri,  359 TL olan oyun ücretini ödedikten sonra oyuna sahip olabiliyorlar. PC sahipleri ise Epic Games’te satışa çıkan oyun sürümünü 79 TL olarak belirlenmiş fiyatla satın alabilmektedirler.

Oyun Fragmanı

Oddworld: Soulstorm’u daha da yakından tanımak için oyunun çıkış fragmanını izleyebilirsiniz.

 

Yorum yapın