PlayStation Sevilen Oyunları Artık Telefonlarda!

PlayStation Studios, çok ses getiren bir olaya imza attı. Şirket bir iş ilanı yayınladı ve bu iş ilanının detayları ise tamamen mobil oyun sektörüne yönelik!

PlayStation Studios Gelecek Yıllarda ki Vizyonunu Belli Etti

Paylaştığı ilanda mobil oyunlar konusunda uzman bir ekip aradığını belli eden PlayStation’ ın bir mobil oyun departmanı kuracağı ortaya çıktı. Şirket ilerleyen yıllar da çok sevilen ve beğeniyle takip edilen oyun serilerini mobil telefonlara da uyarlamak için çalışmalarını sürdürecek. Bünyesine katacağı yeni oyun tasarımcılarıyla bir yol haritası çizmesi beklenen şirketin bu sektöre yönelik planlarını yıl bazında çizip o şekilde ilerlemesi bekleniyor. İlk olarak sektöre yönelik planlarını üçer senelik bir oluşumla gerçekleştirmesi beklenen şirket sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Yapacağı mobil oyunların tasarımlarının her cihaz da rahatlıkla kullanılmasını arzu eden PlayStation Studios yetkililerin hem Android hem de IOS için ayrı bir ekip kurarak bu sayede de çalışmalarını daha da güçlendirmeleri bekleniyor.

PlayStation daha önceden de böyle düşünceler de bulunmuş olsa da hiçbiri güçlü bir girişim değildi. Sonunda bu konuda ki ciddiyetini belli eden şirket kendi resmi sitesinden bu ilanı yayınlayarak bu sefer bu işe ne kadar önem verdiklerini ve ciddiye aldıklarını herkese göstermiş oldu. Bundan sonra çalışmalarına ayrı bir departman ve bütçe ayıran şirket sektöre en iyi şekilde girebilmek için hazırlıklarını sürdürmeye devam edecek.

 

 

Yorum yapın