Oyun Telefonu: Redmi

Dünyanın her yerinde mobil oyunların gelişmesi ve popüler olması ile beraber oyuncu telefonları da ortaya çıkmaya başladı. Oyun telefonlarına artan ilgi üzerine teknoloji markaları birbirleriyle yarışır duruma geldi. Bunlardan ASUS, Poco ve Xiaomi’nin birbirleriyle kıyasıya yarıştığını bilmekteyiz. Bu teknolojik yarışa Xiamomi daha uygun fiyatlı olan Redmi markasının oyuncu telefonu ile katılıyor. Markanın ilk oyun telefonuyla ilgili pek çok bilgi şimdiden sızdırılmış durumda. Peki, Oyun Telefonu: Redmi nasıl olacak?

Karşınızda Redmi Oyuncu Telefonu!

Redmi’nin yeni oyuncu telefonu hakkında detaylar belli oldu. Söz konusu model, MediaTek’in Dimensity 1200 işlemcisinden güç alacak. Aynı zamanda 5.000 mAh bataryaya da sahip olacağı ortaya sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor.  Söz konusu bataryanın ise 65W hızlı şarj desteklemesi bekleniyor. Eğer 65W şarj desteği bulunursa 30 dakikada tam şarj edebilmek mümkün olacak gibi duruyor.

Cihazın ekran boyutu hakkında sızdırılan net bir bilgi bulunmamakta. Fakat iddialara göre yeni model delikli ekran tasarımına sahip olacak. Redmi’nin oyuncu telefonu hakkında aktarılanlar bu kadar.  Henüz söz konusu modelin ismi dahi belli değil Yakın zamanda modelin adı da karşımıza çıkacaktır.

Fiyatına baktığımızda ise uygun bir fiyata sahip olduğunu görmekteyiz. İddialara göre yeni model 300 ile 380 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. Fakat söz konusu fiyatın kesin olmadığını ve yeni modelin tanıtım tarihinin henüz kesinleşmediğini sizlerle paylaşmak isteriz.

Yorum yapın