Oppo’nun Yeni Telefonu A74

Geçen hafta Oppo’nun A serisi üyesi olan A54’ten bahsetmiştik. Bugün ise Oppo A serisinin yeni üyesi olan A74’den bahsedeceğiz. Ülkemizde tercih edilen telefonlar arasına giren Oppo şimdi ise telefonu olan A74’ü bizlere sunmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki haftalarda çıkaracağı yeni serisi olan A serisinin üyeleri hakkında bizlere bilgi yeren firma, A74 modelinin hem 5G’li hem de 4G’li olarak tanıtması beklenmekte.

Oppo’nun Yeni Telefonu A74

Bu zamana kadar her ne kadar A74 modeliyle alakalı bilgiler duyulsa da bu bilgilerin doğru olmadığı ileri sürüldü. Ancak son olarak resmi mağaza listesinde görüntülenen telefonun özellikleri, kesin olarak doğrulanmış oldu. Öncelikle listede yer alan telefonun uygun fiyatlı telefon seçenekleri arasına gireceğini söyleyebiliriz.

Ortaya çıkan bilgiler doğrultusunda Oppo A74 5G’nin 90 Hz yenileme hızına sahip bir LCD ekranla geleceğini söylemeliyiz. Arka tarafında ise dörtlü bir kamera kurulumu ile geleceği söylenen telefonda 48 MP ana kameranın yanında 8 MP ultra geniş, 2 MP makro ve 2 MP derinlik sensörü de yer alacak. Tasarım olarak telefonun kamerası dışında nasıl olacağı ise henüz gelen bilgiler arasında değil.

18 W hızlı şarj desteği sunması beklenen telefonun, 5.000 mAh pil ile A74 5G’nin listede işlemci detaylarına yer verilmemiş olsa da daha önce ortaya çıkan Geekbench listesinde telefonun Snapdragon 480 ile geleceğini görmüştük. Ayrıca 6 GB RAM ve 128 GB dâhili hafıza ile gelecek olan telefon, kutusundan Android 11 ile çıkarak ve ColorOS 11.1 kullanıcı arayüzü ile gelmeyi planlıyor. Şu an için bu özelliklere sahip telefon için belirlenmiş fiyat etiketi ise 342 dolardır.

Yorum yapın