Lenovo Oyuncu Telefonu: Legion Phone Duel 2

Lenovo yeni oyuncu telefonu Legion Phone Duel 2 ile oyuncu bilgisayarlarına meydan okumaya hazırlanıyor. Oyunculara yönelik olan yeni telefonunun iki farklı soğutma fanı olması dikkat çekerken, kamerasının da orta bölümde yer alması şıklık katıyor. Aynı zamanda Lenovo Legion Duel 2 çift USB Tip-C girişi ve 8 adet tetik tuşu ile de farkına fark katıyor.

Legion Phone Duel 2 Neler Vaad Ediyor?

Akıllı telefonlarda genelde üst sol veya üst orta kısımda kamera yuvalarının çıkıntı yaptığını görüyorduk. Lenovo işi biraz daha farklı kılıp orta kısımda oldukça kalın ve geniş bir alan oluşturmuş. Bu alanda telefonun donanımını 22 derece veya altında tutan çift fanlı bir soğutma yer almakta. Ayrıca ses sistemi, çift kamera ve aydınlatmalı Legion logosu da bu kısımda bulunuyor.

Tasarım konusunda rakiplerinden ayrılan Lenovo Legion Duel 2’nin kalın bir yapıya sahip olmasından dolayı geniş kitlelere hitap edip etmeyeceği ise henüz belli değil. Telefonun diğer bir farklılığı ise tam 8 adet tetik tuşunu barındırması. Kenar kısımda sağlı ve sollu olarak 4 adet tetik tuşu yer almakta. Bu tuşlar ultrason tabanlı olup sadece 10ms gecikme süresi sunuyor. Kalın arka kısmın iki kenarında yine kapasitif tetik tuşları da mevcut. Son 2 tetik tuşu ise dokunmatik ekranda Force Touch şeklinde iki bölgeye yerleştirilmiş. Dokunmatik hassasiyeti olan tetik tuşları da 40ms gecikme süresi sunmakta.

Lenovo tarafından yapılan açıklamalara göre Legion Phone Duel 2, Avrupa’da mayıs ayı itibarıyla satışa çıkacak. Cihazın 12 GB RAM’li versiyonu için 799 euro fiyat etiketi açıklanırken; 16 GB RAM’li versiyonu, 999 euro fiyat etiketiyle satışa çıkacak. 18 GB RAM’li en üst versiyon için ise henüz bir fiyat etiketi için açıklama yapılmadı.

Yorum yapın