Gaziantep’ten Bir Oyun Yükseliyor!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Tenet Games adlı bir oyun firması tarafından geliştirilen “Get Rich! 3D” isimli oyun şimdiden 5 milyonun üzerinde kişi tarafından indirilme başarısı gösterdi. Her geçen gün daha da geniş kitlelere ulaşmayı başaran oyun birçok ülke de en çok indirilenler arasına girmiş bulunmakta.

İskandinav Ülkelerinde Zirvede

Norveç, Danimarka ve Finlandiya gibi ülkelerde indirilme oranları olarak birinci sıraya yerleşen bu oyun 15 ülkede ise “En Çok İndirilen 5 Oyun” arasına girmeyi başarmış. Oyun Amerika ve Avrupa kıtasında da büyük yankı uyandırmış durumda. Oyun şirketide her geçen gün popülaritesini arttırmayı hedefliyor.

Supersonic tarafından yayınlanan bu oyunun kısa süre içerisinde elde ettiği bu yüksek başarılar sonrasında, Firmanın kurucusu ve oyunun geliştiricisi Murat Kul Supersonic Superstars yarışmasında 75 bin dolarlık bir para ödülü ile de onurlandırıldı. Aynı zamanda oyunun yayını içinde bir kontrat imzalayan Murat Kul kısa zamanda bir oyun daha geliştirmek istediğini söyledi.

Oyun Bir Simülasyon Tarzında

Murat Kul, bu temada ki oyunların indirme listelerinde daha kolay yukarı tırmanabildiğini söylüyor. “Get Rich! 3D” adlı oyun bir araba yarışı konseptine sahip ve gerek teknik gerekse görsel tasarımlarında ki başarı sayesinde şimdiden kendine dünya çapında bir oyuncu kitlesi oluşturmuş durumda.

Firmayı ve başarılı girişimci Murat Kul’u tebrik ediyor, bu sektörde kendini daha da geliştirerek ülkemizin adını bu konularda daha üst seviyelere çıkarmasını temenni ediyoruz.

Yorum yapın