Cyberpunk 2077 Güncellemesi PS5 Mahvetti

Cyberpunk 2077 güncellemesinden sonra PS5’te oyun oynanamaz bir hale geldi. Oyun açıldıktan kısa süre sonra arabaların yerin dibine girdikleri, oyunun düzgün yüklenmediği gibi sorunlar bildirildi. Geçtiğimiz günlerde çok büyük bir hayal kırıklığıyla olan Cyberpunk 2077’ye büyük bir güncelleme gelmişti. Bu güncelleme ile birlikte yüzlerce hatanın giderildiği belirtilmiş, bazı düzeltmeler yapılmıştı. Ancak güncellemenin pek çok büyük sorunu çözeceği düşünülürken PlayStation 5 oyuncuları, maalesef bu güncellemeyi mutlu bir şekilde karşılayamadı.

Bazı PlayStation 5 oyuncularının aktardıklarına göre yayınlanan yeni güncelleme ardından oyunda fazlasıyla büyük sorunlu hatalar olduğunu söylediler. Oyunu konsola yeni indiren ve açan oyuncular, yaklaşık 15 saniyenin ardından arabaların yerin içine girdiğini ve sonsuz bir düşüş yaşadığını bildirdi. Ayrıca oyunun düzgün bir şekilde yüklenmediği de bildirildi.

Peki, Hala Cyberpunk 2077 Güncellemesi İle Gelen Sorunlar Devam Ediyor Mu?

Üzülerek söylemeliyiz ki, evet.  Hala bazı PlayStation 5 oyuncularından hataların devam ettiği ve oyunların açıldıktan sonra oynanamadığı gelen şikâyetler arasında. Cyberpunk 2077 Güncellemesinin sahibi olan CD Projekt Red’den ise hala konuyla ilgili bir açıklama gelmemiş durumda.

PlayStation Plus, servis ücreti ise aylık 40TL, üç aylık 100TL ve 12 aylık 240TL. Bu ücreti ödeyen kullanıcılar, oyunları ekstra hiçbir ödeme yapmadan alıp oynamaktadır. Bazı oyunları oynayabilmek için sadece bir kez almak yeterli değil çünkü bahsi geçen oyunları oynamak için de aboneliğin devam etmesi gerekiyor.

Yorum yapın